PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

22 Ağustos 2013 Perşembe

Metin2 Ticaret Hilesi İndir 2013

Herkese merhaba TAMindirdik ailesi,

Şimdi ki yazımızda ise metin2 hilelerinden birini sizlere paylaşıyorum.Bilindiği gibi türkiye de de oldukça fazla metin2 oyuncusu bulunuyor.Bu oyuncularımız da tabi ki işin kolayına kaçarak hile aramaktalar.İşte bu hilelerin en başında gelenlerden birisi de metin2 ticaret hilesi dir.Hilemiz deneme yanılma yöntemlerine göre şuan için çalışır durumdadır.Malum bu aralar biçok ticaret hilesi çalışmaz haldedir ve ortalık çöplüğe dönmüştür.Bizim size paylaşımını yaptığımız bu hilede virüs trojen gibi zararlı yazılımlar bulunmamaktadır.

Peki şimdi gelelim diğer bir konuya. Metin2 ticaret hilesi Ne işe yaramaktadır ? Sizlere bu sorunun cevabını verelim ki hileyi ne amaçla indirip kullanacağınızı bilin.Bu hile sizlerin metin2 oyununda ki diğer oyunculardan item çalmanıza olanak sağlamaktadır.Oyunda ki herhangi bir oyuncuyla ticaret yapmak için görüşün.Daha sonra ticaret bölümünde itemini koyduğu an hilenin kısayol tuşuyla bu itemi ele geçirebileceksiniz.Saatlerce oyunda vaktinizi harcayıp item kasmaya uğraşmak oldukça zor olacaltır.Bu nedenle metin2 ticaret hilesi 2013 ile oynadığınız server da oldukça sağlam bir karakter oluşturma imkanına sahip olacaksınız.Böylelikle rakiplerinizin gözü sizden korkacak ve yanınıza yaklaşamayacaklar çünkü yaklaştıklarında neler olabileceklerini tahmin edecekler..

Virüs,keylogger vb. kötü yazılımlar içeriyor mu ?

Hilemizin içerisinde ki bütün kötü yazılımlar tarafımızca temizlenmiş ve sizlere o şekilde sunulmuştur.Dolayısıyla içerisinde herhangi bir kötü yazılım bulunmamaktadır.Ancak sizlere yinede dikkatli olmanız hususunda bir virüs taramasından geçirmenizi öneriyorum.İşinizi bu şekilde garantiye alabilirsiniz.

Metin2 ticaret hilesi indir dim Hangi server da kullanabilirim ?

Sizlere paylaşmış olduğumuz bu hile bütün metin2 pvp serverlarda çalışır durumdadır.Dikkat etmeniz gereken nokta sadece pvp serverLarda kullanacağınızı unutmamanız.Ancak Türkiye serverlarında ise maalesef çalışmıyor.Sizler için çalışan bir versiyonunu temin edebilirsek buradan paylaşacağız.Bizi takipte kalın ve birçok oyun hilesine ulaşın. TAMindirdik iyi oyunlar diler.

Metin2 Ticaret Hilesi İndir 2013

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Metin2 Ticaret Hilesi İndir 2013'' Bu yazı; 22 Ağustos 2013 Perşembe tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 2 yorumlu bir konudur.

2 yorum:

  1. Ticaret hilesi diye bişey yoktur çalıştıgına dair video koy indirip kullansınlar virüs total vs

    YanıtlaSil

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!