PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

9 Mayıs 2013 Perşembe

Microsoft Excel İndir

Microsoft'un gözde elektronik tablo uygulaması

Microsoft Excel 2010 popüler elektronik tablo uygulamasının son sürümü.

Tablo paylaşımı özelliği ile Microsoft Excel, paylaşım, yönetim ve bilgi analizi için ideal bir yol. Microsoft Excel'in bu sürümü, daha temiz bir arayüzden daha kullanışlılığa, baştan başa gelişmiş erişim sağlıyor. Şeritli arayüz ilk tanıtıldığında tartışmalara sebep olmuştu, ancak tüm seçenekler menülerde saklı değil ortada görünür olduğundan yeni başlayanlar için gezinmek çok daha kolay.

Bu, uygulamayı kullanmanın kolaylaştığı anlamına gelmiyor. Microsoft Excel yeni başlayanlar için halen biraz göz korkutucu, neyse ki kullanıcıların kavramasına yardımcı olacak yığınla şablon ile beraber geliyor. Yeni özelliklerin en iyilerinden biri, yanlışlıkla kapattığınız tabloları geri yüklemenize izin vermesi. Bu sayede, hatalı işlemleri düzeltmek artık çok daha kolay. Ayrıca tablolarınıza ekleyebileceğiniz grafikler ve şekiller çok daha gelişmiş.

Davet ettiğiniz kişilerin tablolarınızı görmesine ve düzenlemesine olanak sağlayan Microsoft Excel web uygulamasını kullanabildiğiniz için veri paylaşmak da kolay. Hatta, tablolarınıza hareket halindeyken de erişebilmenizi sağlayan mobil sürümler de var.

Microsoft Excel elektronik tablo yazılımlarında standardı belirler. Microsoft Word ve Microsoft Powerpoint gibi uygulamaları da içeren Microsoft Office 2010'un bir bölümü olarak geliyor. Excel fazlasıyla güçlü, en etkin biçimde kullanmak için öğrenmek gereken çok şey olsa da, herkes Excel tablolarına girdiği datalar ile çok çekici sunumlar ortaya koyabilir.

Microsoft Excel 2010 birçok insan için iş yerinde vazgeçilmez ve ondan daha iyi bir elektronik tablo uygulaması bulunmuyor. 

Artıları
  • Daha iyi kullanım ve sunum
  • Yeni grafikler
  • Kolay paylaşım ve grup çalışması
Eksileri
  • Yeni başlayanlar için halen zorlayıcı 
  •         
              Microsoft Excel

Microsoft Excel'in multimedya galerisi





 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Microsoft Excel İndir'' Bu yazı; 9 Mayıs 2013 Perşembe tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!