PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

30 Temmuz 2013 Salı

Euro Truck Simulator 2 Türkiye Yaması indir

 Euro Truck Simulator 2 Türkiye Yaması indir
Simulasyon oyunları arasında ülkemizde oldukça popüler olan euro truck simulator oyunu için paylaşımlarımız devam ediyor. Sizler için yama ve mod paylaşımları yaparak oyunu daha eğlenceli ve daha çok vakit geçirebileceğiniz bir hale getirmek için uğraşıyoruz.Bu yazımızda da sizlere Euro truck simulator Türkiye modu paylaşımını yapıyoruz.Oyunda avrupa üzerinden yük taşımacılığı yapmaktayız.Ancak birçok avrupa ülkesinin yer aldığı haritada türkiye haritası bulunmamaktadır.Bu nedenle de biz türk oyuncular için büyük bir eksiklik olarak göze çarpmaktadır.Daha önce de sizler için euro truck simulator 2 havalı korna yaması paylaşımında bulunmuştuk.TAMindirdik üzerinden birçok yama paylaşmaya devam edeceğiz.

Kurulum:

Altta indirme linkini verdiğim dosyayı indirin rardan çıkartın ve oyunun kurulu olduğu yere gidin Euro Truck Simulator 2 dizinine atın.

Euro Truck Simulator 2 Türkiye Yaması indir

Rar Şifresi: TAMindirdik

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

'' Euro Truck Simulator 2 Türkiye Yaması indir'' Bu yazı; 30 Temmuz 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 2 yorumlu bir konudur.

2 yorum:

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!