PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

13 Mayıs 2013 Pazartesi

The Sims 3 Full indir Tek Link

Gerçek dünyayı sanalda bir oyuna taşıyan en güzel oyun olan the sims oyun serisini sizler için paylaşıyoruz.
Bu yazımızda the sims 3 oyununu paylaşacağız. Gerçek dünyadaki yaşamlar bütünüyle bir oyuna aktarılıyor. Sosyal hayatımızın çeşit çeşit parçalarını bu oyunda göreceksiniz. Oyundaki karakterlerin bakımı ve ihtiyaçlarıyla ilgileneceksiniz. Oyun aksiyon türü oyun severler için oynanmaması ve indirilmemesi gereken bir oyundur.  Ancak günlük yaşantımızdan bir şeyler bulacağınız için bu oyunda sizde bağımlılık yapabilecek düzeydedir.



The Sims 3 nasıl bir oyundur?

Yıllar önce ilk versiyonu çıktığında büyük yankı uyandıran oyun aynı başarısını diğer serilerinde de sürdürdü. Şuan da hala popüler oyunlar arasındaki yerini sağlam bir şekilde korumaktadır. The sims 3 full indirmek isteyen ziyaretçilerimiz sizlere ücretsiz oyun sunan sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler. Son gelen güncellemelerle birlikte oyundaki gerçekçilik daha da üst seviyeye çıkartıldı ki buda oyun severler tarafından oldukça başarılı bir güncelleme olarak kabul edildi.

Ayrıca oyunun çoklu oyuncu desteği sağlaması da en büyük avantajlarından biri diyebiliriz. Grafik özellikleriyle de olumlu not olan the sims 3 oyununu indirip hemen kendi dünyanızı yaratabilirsiniz. Oyunu oynayabilmeniz için gereken minimum sistem gereksinimlerini de aşağıda sizler için verdik.

Lütfen oyunu indirmeden önce sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmayacağını kontrol ederek indirme yapınız. Sitemizi takip ederek birçok oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

The Sims 3 Sistem Gereksinimleri
Windows XP (Masaüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ üstü
1 GB RAM
Ekran Kartı : ATI veya nVidia”nın Desteklenen Modelleri
6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha)
The Sims

The Sims'in multimedya galerisi




Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''The Sims 3 Full indir Tek Link'' Bu yazı; 13 Mayıs 2013 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!