PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

28 Mayıs 2013 Salı

Street Fighter 4 İndir

2009 yılında Capcom’dan çıkan Street Fighter IV aksiyon türünde multiplayer oynanabilen bir oyun. Bu yeni versiyonun da daha önceki oyunlarda olmayan bazı karakterler var. Bunlar; Abel, El Fuerte, Crimson Viper, Rufus, Seth, Cammy, Dan, Gen, Fei Long, Rose, Sakura, Akuma ve Gouken. Street Fighter IV atari salonlarından gelme bir oyun. İlk versiyonlarına göre fazlaca gelişmiş grafikleri var. İlk Street Fighter Hiroshi Matsumoto ve Takashi Nishiyama tarafından hazırlandı ve 1987 yılında piyasaya sürüldü. Tabi ilk oyunda sadece Ryu ve Ken karakterleri oyuncu kullanımına açıktı. Şu anki Street Fighter IV’te 20’e yakın dövüşçüyü kontrol edebiliyorsunuz. İlk olarak konsollar için yani Xbox 360, PS3 ve Nintendo Wii platformları için satışa çıkan oyun daha sonra Pc uyumlu sürümünü de çıkardı.

Street Fighter IV’te Games for Windows-Live seçeneğiyle Windows Live hesabınızla giriş yapıp oyunu internet üzerinden battle ve online seçenekleri ile oynayabiliyorsunuz. Oyundaki arcade seçeneğiyle de turnuvalara katılıyorsunuz. Turnuvalar haricinde oyunda bir de challenge modu mevcut. Süreniz bitmeden düşmanlarınızı yenmek ya da gücünüz tükenmeden dövüşmeniz gerekiyor. Training Mode seçeneğinde ise seçtiğiniz karakterle antremanlar yapıyorsunuz. Böylece hem tuşları öğrenmiş hem de kombo yapacağınız hareketleri görmüş oluyorsunuz. Street Fighter IV’ın görselleri için cell shading tekniği kullanılmış. Birçok oyun sever tarafından olumlu eleştiriler alan bu son serinin en sevilen özelliği özüne sadık kalarak yenilenip, geliştirilmiş olması.

Oyun için çok özellikli bir bilgisayara sahip olmanıza gerek yok. 2 ghz işlemciniz, 1 gb ram ve shader 3.0 destekli bir ekran kartınız varsa rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunun en yeni özelliklerinden birisi de oyun içi senaryolar. Her karakterin dövüşmesinin bir amacı var ve siz oyun içi videolarla bunları öğreniyorsunuz.

Street Fighter 4 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/ Windows 7
Ekran Kartı: 512 Mb
Hard Disk :8 Gb
İşlemci: 1 Ghz
Ram: 512 mb

Street Fighter 4 İndir : Tıkla İndir

Street Fighter 4'ün multimedya galerisi






 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Street Fighter 4 İndir'' Bu yazı; 28 Mayıs 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 2 yorumlu bir konudur.

2 yorum:

  1. bedava indirmesi yokmu bunun

    YanıtlaSil
  2. İndir linkine tıkladıktan sonra zaten Slow Speed diyerek indirmeniz mümkün.

    Turbobit'ten daha hızlı indirme yapmak için "Turbobit Premium Link Generator" sitelerini kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!