PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

17 Mayıs 2013 Cuma

PES 2013 “Rld.dll Bulunamadı!” Hatasının Çözümü

PES 2013 oynayanların en sık rastladığı hatalardan bir tanesinden bahsedeceğim bu yazımda sizlere. Bu hatanın adı “rld.dll” hatası. Bahsi geçen dosya, antivirüs programlarınız tarafından virüs veya tehlikeli dosya olarak algılandığı için bilgisayardan siliniyor. Bundan dolayı oyuna girmek istediğinizde bu dosyanın mevcut olmadığı şeklinde bir uyarı alıyorsunuz. Çözümü ise oldukça basittir. Yazının sonundaki indirme bağlantısına tıklayarak, ilgili dosyayı indirin. Ardından oyunun kurulu olduğu klasörün içerisine atın. Tabi bu işlemleri yaparken antivirüs programınız kapalı olmalı. Yoksa tekrar dosyayı tehlikeli dosya olarak algılayıp silecektir.

Rdl.dll İndir

Gelen Aramalar:
pes 2013 rld dll indir,rld dll pes 2013 indir,pes 2013 rld dll hatası,pes 2013 rld dll,pes 2013 rld dll dosyası indir,rld dll indir

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''PES 2013 “Rld.dll Bulunamadı!” Hatasının Çözümü'' Bu yazı; 17 Mayıs 2013 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 1 yorumlu bir konudur.

1 yorum:

  1. ARKADAŞLAR BENİM PC YENİ NESİL i7 EKRAN KARTI 2 GB RAM 16 GB ANCAK OYUN AÇILMIYOR ÇİFT TIKLANDIĞINDA FATAL ERROR DİYOR LÜTFEN ACİL YARDIM . . .

    YanıtlaSil

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!