PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

17 Mayıs 2013 Cuma

Grand Theft Auto Vice City Tek Link İndir

Gta Vice City İndir Tek Link

Grand Theft Auto: Vice City bir 2002 olduğunu açık dünya aksiyon-macera video oyunu tarafından geliştirilen Rockstar North Birleşik Krallık (eski DMA Design) tarafından yayınlanan Rockstar Games . Bu ikinci 3D oyun Grand Theft Auto video oyunu franchising ve genel altıncı orijinal başlığı. O için 29 Ekim 2002 tarihinde Kuzey Amerika’da girmiştir PlayStation 2 ve daha taşıdık Xbox ve Microsoft Windows 2003. Üzerinde kullanıma sunuldu Buhar 4 Ocak 2008 tarihinde ve üzerindeki Mac App Store 25 Ağustos 2011 tarihinde.Bir GameCube versiyonu planlanmış, ancak hiçbir zaman piyasaya sürülmemiştir. Vice City önceliyor Grand Theft Auto III ve takip tarafından Grand Theft Auto: San Andreas .

Vice City 1980 Amerikan kültüründen çok onun ilham çizer. 1986 yılında Set Vice City , sonra modellenmiştir kurgusal bir şehir Miami , hikaye etrafında dönmektedir mafya tetikçisi Tommy Vercetti hapisten yeni çıkmış edildi. Bir suç imparatorluğu oluşturmak ve kentin diğer suç örgütlerin iktidarı ele geçirmek ise yanlış giden bir uyuşturucu pazarlığında dahil olduktan sonra, Tommy sorumluların arar. Oyunu Grand Theft Auto III kullanılan oyun motoru bir tweaked sürümü kullanan ve benzer büyük bir tam binaları ile doldurulur Cityscape, araçlar ve insanlar sunar. Serideki diğer oyunlar gibi, Vice City öğeler vardır oyun sürüş ve üçüncü kişi shooter ve oyuncu oyun deneyimi üzerinde daha fazla kontrol sağlayan bir açık dünya oyun sunuyor.

Piyasaya sunulduğundan sonra, Vice City 2002 en çok satan video oyunu oldu. 2006 Temmuz ayında, Vice City tüm zamanların en çok satan PlayStation 2 oyunu oldu. Vice City de Japon dergisi çıktı Famitsu 2006 favori 100 videogames ‘s okuyucular’ listesinde, sadece tam Batılı listesinde başlık.Bu başarının ardından, Vice City Avrupa, Avustralya ve Japonya’da bültenleri yanı sıra PC için piyasaya çıktı Rockstar Viyana da selefi, Grand Theft Auto III oyunu paketlenmiş, ve Grand Theft Auto olarak sattı: Çift Pack . Xbox Vice City ‘nin ayarı için aynı zamanda dönüldüğü Vice City Stories: Grand Theft Auto , bir görevi prequel Vice City olaylara. Aralık 2012′de, Rockstar oyunun 10. yıldönümü için kutlama olarak iOS ve Android platformları için Vice City yayımladı.

Vice City üzerine inşa Çünkü Grand Theft Auto III , oyun selefi üzerinde çeşitli tweaks ve iyileştirmeler ile GTA III ile büyük ölçüde benzer bir oyun tasarım ve arabirim izler. Oyun, karakteristik bir çok açık-uçlu bir Grand Theft Auto serisinin; misyonlar hikayesi tamamlamak ve kentin yeni alanlar açmak için tamamlanması gereken ancak, oyuncunun çevresinde sürücü ve de şehrin farklı bölümlerini ziyaret edebilir / onu eğlence ve aksi takdirde, onlar bir misyonun ortasında henüz değilse ne isterseniz yapın. Daha önceki GTA başlıkları ile olmuştur gibi gizli silah ve paketleri gibi çeşitli öğeler de, peyzaj dağılmış.

Oyuncular (, araç çalabilir araba , tekne , motosiklet , ve hatta helikopter çekimleri, robberies, ve genellikle kaos yaratmak drive-by katılmak). Ancak, bunu yaparken polisin (veya, aşırı durumlarda, istenmeyen ve potansiyel olarak ölümcül dikkat yaratmaya eğilimlidir FBI ve hatta Ulusal Muhafız ). Polis birimleri şimdi ellerinde karşın Polis davranış, Grand Theft Auto III çoğunlukla benzer gece çubukları , dağıtma başak şeritler delinmesine oyuncunun araba lastikleri gibi SWAT ekipleri uçan polis helikopteri ve gizli polis birimleri, à aşağı rappelled ediliyor la – Vice Squad. Emniyet dikkat çeşitli yollarla da etkisiz hale getirilebilir.

Oyunda yeni bir ek şehir genelinde dağıtılan özellikleri bir dizi satın almak için oyuncunun yeteneğidir. Bunlardan bazıları ilave yuvalarının (esas olarak silah toplanmış ve oyun kaydedilebilir yerle) vardır. Oyuncu satın alabilirsiniz “varlıklar” olarak adlandırılan işletmelerin çeşitli vardır. Bunlar şunlardır film stüdyosu , bir dans kulübü, bir striptiz kulübü, bir taksi şirketi, “dondurma teslim işletme” (bir olarak hareket paravan şirket ), bir çekek yeri, bir baskı işleri, ve bir otomobil showroom. Her ticari mülkiyet gibi rekabeti ortadan kaldırarak veya ekipman çalmak gibi ona bağlı misyonlar, bir numarası vardır. Belirli bir özellik için tüm görevleri tamamlandığında, özellik giderek müreffeh Vercetti periyodik toplayabilir devam eden bir gelir elde etmeye başlayacaktır.

Çeşitli çeteler hikaye olayları ayrılmaz bazılarının, oyunda sık sık görünüşe yapmak. Bu çeteler genelde oyuncunun bir olumlu ya da olumsuz görüş var ve ona oyuncu ya da çekim sonrası buna göre hareket ederler. Rakip çetelerin üyeleri arasında Atışları kendiliğinden oluşabilir ve çeşitli misyonlar karşıt çeteler arasında organize kavgalar içerir.

İsteğe bağlı yan misyonlar tekrar oyuncu yapmak için fırsat veren, içerdiği Pizza teslimatları, sürücü için kişi yaralandı hastaneye bir olan ambulans , bir taksi yolcu teslim, bir itfaiye aracı ile yangınları söndürmek, bir polis aracı kullanarak, bir kabadayı olmak suçlular öldürmek ve bir sürücü yeteneği otobüs , yolcu ücreti ödeyen taşınması. Para ödülleri ve ara sıra oyun avantajları (örneğin artmış sağlık ve zırh kapasitesi ve sonsuz sprint) bu faaliyetlerin farklı zorluk seviyeleri tamamlayarak için verilir. Para Farklı toplamları elde çevirir sayısı ve yüksekliğine bağlı olarak motosiklet veya hızlı araba açılış hüner atlar için verilir.













Gta Vice City
Rar Şifresi:www.bedavaoyunindir.org

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Grand Theft Auto Vice City Tek Link İndir'' Bu yazı; 17 Mayıs 2013 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 1 yorumlu bir konudur.

1 yorum:

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!