PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

17 Mayıs 2013 Cuma

Football Manager 2013 İndir (Tek Link)

 Football Manager 2013 İndir (Tek Link)
Bir klasiktir menajerlik oyunları. Her sene, sadece yenilenen kadroları ile görücüye çıktığı düşünülür. Hal bu ki FM bu düzeni bozmayı uzun zamandır seviyor, fakat bunları bizim gözümüze çok batırmıyordu. Bu oyunda değişikliği bir adım daha öteye taşıyan Sports Interactive artık değişiklikleri gözümüze sokmaya karar vermiş. İçeriğindeki onlarca farklı yenilikle kullanıcılarını selamlayan oyun, yenilenmiş arayüzü, eklenen yeni modları ile bizleri mutlu etmeye başarıyor. Çekirdek sistemini korumaya devam eden oyun, üstüne koyduğu yeniliklerle bizleri şaşırtmaya devam etti. Özellikle arama çubuğunun geliştirilmesi, oyun hızını artırmak yönünden güzel bir yenilik olmuş.

Bizi mutlu eden en büyük yenilikse oyunun Türkçe arayüzüne sahip olması. FM 2013'ün Türkçe dil desteği olması bizden tam puan almış durumda. Bu sayede herhangi başka bir eklenti yüklemeden oyunu orijinal bir şekilde oynayabileceğiz. İçeriğindeki onlarca diyalog, bu sayede İngilizcesi iyi olmayan Türk oyuncular için bir problem olmaktan çıkmış durumda.

Football Manager 2013'ün multimedya galerisi








Football Manager 2013 İndir

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

'' Football Manager 2013 İndir (Tek Link) '' Bu yazı; 17 Mayıs 2013 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!