PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Citroen C4 İstanbul (v1.02) Türkçe

Citroen C4 İstanbul v1.02 PC oyunu klasik yarış oyunlarından bir tanesidir. Oyun Citroen sponsorluğunda yapılmış bir Türk yapımı oyundur. Türk yapımı olması oyuna ayrı bir hava katmaktadır. Çünkü bizler genelde oyun yapamayan ya da yaptığımız oyunlarda çok başarılı olamayan bireyleriz. Ama son zamanlarda gerek teknoloji gerekse de eğitim konusunda gerekli adımların atılmasından sonra artık bizlerde yavaş yavaş oyun sektörüne adım atmaya başladık. Özellikle de Almanya’da bulunan 3 Türk arkadaşın kurduğu Crytek firmasının çıkarttığı oyunlara baktığımız zaman neler yapabileceğimizi anlayabiliriz.

Zamanın ilerlemesiyle beraber oyun grafiklerini ve teknolojisini kullanmaya başlayan bizler yavaş yavaş kendi yapımımız olan oyunları da çıkartmaya başladık. Bu oyunlar şuan ortalığı ayağa kaldıracak türden oyunlar olmayabilir ama oynanmayacak kadarda kötü değillerdir. Citroen C4 İstanbul v1.02 Türkçe de bunlardan sadece bir tanesidir. Oyunda yarıştığınız araba oyunun adından da anlaşılacağı gibi Citroen C4 arabasıdır.

Peki neden Citroen C4?

Bu aslında oldukça kolay bir sorudur. Çünkü oyunun yapımında sponsor olan firma Citroen firmasıdır. Ayrıca C4’de o zamanlar yeni çıkan bir araba olduğu için reklamının yapılmasına ihtiyaç duyuluyordu. Eğer Türkiye’de reklam yapılacaksa bu reklamı Türk yapımı bir oyunla yapmak hiç kuşkusuz ki çok iyi bir fikir olsa gerek. İşte bu nedenle de oyundaki araçlarınız Citroen C4. Ayrıca bu araçlarınızı oyun içerisinde robota da çevirebiliyorsunuz.

Citroen C4 İstanbul v1.02 oyununda İstanbul sokaklarında yarışlar yapıyorsunuz. Oyunun dikkat çeken parkurlarından bir tanesi Marmaray parkurudur. Marmaray’ın 2013 de açılması planlanırken oyunda parkur tamamlanmış ve kullanıma açılmıştır.

İstanbul severler için son derece zevkli olması beklenen oyun piyasaya sürüldü ve oyun severlerin eleştirilerini beklemektedir.

Citroen C4 İstanbul Yarış Oyunu Sistem Gereksinimleri

İşletm sistemi: xp, vista, win7 win8
İşlemci: 1 GHz Pentium III / Athlon veya 1.2GHz Celeron veya Duron işlemci
Ekran Kartı: 64 MB DirectX 9 Uyumlu ve HW T&L destekli AGP Grafik Kartı
Bellek: 256 MB RAM
Desteklenmesi gereken: Directx 9
Citroen C4

Citroen C4'ün multimedya galerisi



Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Citroen C4 İstanbul (v1.02) Türkçe'' Bu yazı; 13 Mayıs 2013 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!