PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

28 Mayıs 2013 Salı

Batman Arkham City İndir

Batman Arkham City Rocksteady Studios tarafından geliştirilen 2011 çıkışlı bir aksiyon-macera oyunudur. Dc Comics çizgi romanlarının kahramanı olan Batman’in başkarakter olarak yer aldığı Batman Arkham Asylum adlı oyunun da devam niteliğindedir. Batman Arkham City PS3, Xbox 360 ve PC platformaları için üretilmiştir.

Batman Arkham City oyunu çizgi roman yazarı Paul Dini tarafından senaryolaştırılıp oyun haline dönüştürüldü. Oyunun müzikleri ise Ron Fish ve Nick Frundel tarafından yazıldı. Oyun oldukça olumlu eleştiriler aldı. İlk oyuna göre Batman Arkham City’de kötü karakterlerin sayısında bir artış mevcut. Oyuna Mr. Freeze, Penguin, Bane, Poisin Ivy ve Two-Face gibi hem çizgi romandan hem de filmlerinden bildiğimiz karakterler de dahil olmuş. Ayrıca oyunda özel görevlerde Catwoman karakterini de kontrol edebiliyorsunuz. Oyun single player haricinde multiplayer olarak da oynanabiliyor.

Batman Arkham City oyununu oynayanların ilk tavsiyesi bir önceki oyun olan Arkham Asylum’u oynamış olmaları. Çünkü hikâyesinde birbiri içine geçen bağlantılar mevcut. Oyuna Bruce Wayne olarak başlayıp Batman haline geçiş yapıyorsunuz. Oyunun olumlu eleştirilerinden biri de Arkham City’nin tasarımında. Batman’in o karanlık suç dolu dünyasını çok iyi yansıttığı söyleniyor. Oyun bir senaryo akışında ilerlese de oyun içinde bulunan pek çok yan görev de mevcut. Oyunu bitirseniz bile yan görevlerin birçoğu hala bitirilmemiş oluyor. Oyunun neredeyse kusursuz olması bi devam oyunu yapılma kararını da firmalara düşündürmüş. Warner Bros’dan yapılan açıklmaya göre 2013 yılı içinde çıkacak olan oyun bu sefer Rocksteady Studio’ları tarafından yapılmayacak. Oyunun hayranları yeni bir oyun haberi ile ne kadar sevinse de arkham serisinin kusursuz olmasında en önemli faktör olan rocksteady studio’larının işin içinde olmayacağından dolayı karamsarlığa düşmüş.

Batman Arkham City Sistem Gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
-İşlemci: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
-RAM: 2GB
-Ekran kartı: NVIDIA 8800 veya ATI 3800 – 512MB VRAM
-Ses kartı: Microsoft Windows XP/Vista veya 7 destekli ses kartı (100% DirectX 9.0)
-DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
-Sabit disk: 17.5GB boş alan

Batman Arkham City İndir : Tıkla İndir

Batman Arkham City'nin multimedya galerisi






 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Batman Arkham City İndir'' Bu yazı; 28 Mayıs 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!