PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Assassin’s Creed 3 İndir

Amerikan Devrimi sırasında geçen ve eski versiyonlarından farklı olarak yenilenen kahramanı Connor ile büyük bir maceraya katılmak isterseniz Assassin’s Creed 3 oyunu size bu eşsiz deneyimi yaşatmaya hazır. Oyunda özellikle grafikler büyük ilgi çekiyor. Bu konuda yaşanan iyi oyun tecrübeleri içinde kuşkusuz mevsim değişmelerinde ki berrak görüntüler sayılabilir. Pek çok asıl ve yan görev oyunu daha da zevkli hale getirirken çeşitli görüntülerde doğal görüntüleri izler gibi etkilenmek işten bile değil. Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun firmanın en iyi ürünleri arasına girdi. Pek çok kullanıcının beğenerek oynadığı oyunun yazarları Corey May ve Mat Turner isimlerinden oluşuyor. Yaratıcısı ise Alex Hutchinson’dur. Oyunun üretimi Ubisoft teknolojileri kullanılarak hazırlanmış.

Assasin’s Creed 3 oyunu dahil olduğu kategori içinde en çok tercih edilen oyunlar arasında yer alıyor. Bu durum onun hem kendi serisiyle hem de rakipleriyle yarışmasının bir sonucudur. Kendisiyle yarışmasına verilecek en güzel örnek de daha önce oyunda bulunmayan pek çok özelliğin oyun içine dahil edilmesidir. Daha önce oyunda Desmond karakterini kontrol olanağı bulunmazken bu oyunda bu karakterle çeşitli savaş stratejileri dahi geliştirmek mümkün oluyor.

Oyunun sistem gereksinimleri bu tarz bir oyundan beklenebilecek gereksinimler. 
Windows XP’yi desteklemediğini baştan belirtmek gerekiyor. 

Core 2 Duo 2.4 GHz ya da 2.7 GHz X2 Althon işlemci isteyen oyun için dört çekirdekli işlemciler öneriliyor. 2 Gb Ram ve 12 Gb Hard disk zorunlu özellikler olurken ram için önerilen değer ise 4 Gb olarak karşımıza çıkıyor. Oyun piyasaya 2012 yılında sürüldü. Kısa zamanda pek çok kullanıcıya ulaşan oyunun Playstation 3, Xbox 360 ve Wii U versiyonları da bulunuyor. İyi bir macera ve aksiyon oyunu deneyimi için Assasin’s Creed 3 oyunu kesinlikle tavsiye edilen bir oyundur.

Assassin’s Creed 3 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista(SP2) / Windows7 (SP1) / Windows 8
İşlemci: 2.66 GHz Intel Core ™ 2 Duo E8200 veya 2.66 GHz AMD Athlon ™ II X4 620
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB DirectX 10 Shader Model 4.0 veya üstü ile uyumlu
HDD: 17 GB boş disk alanı
DirectX: 10
Ses: DirectX uyumlu (Surround Sound 5.1 uyumlu ses kartı önerilir)
Assassin’s Creed 3

Assassin’s Creed 3'ün multimedya galerisi






Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Assassin’s Creed 3 İndir'' Bu yazı; 13 Mayıs 2013 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!