PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

29 Nisan 2013 Pazartesi

Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması indir



Merhaba Sayın Ziyaretçilerimiz,

Oyun yamaLarı kategorisinde sizler için en iyi yamaları bir araya toplamaya devam ediyorum.Bu yazımdada pes 2013 oyuncularının en çok aradıkları yamalardan biri olan SpoR TOTO SüpeR LiG YamaSını sizlere sunuyorum.Malumunuz bu versiyonda lisans sorunları nedeniyle türkiye liginin olmaması oyuncuları üzen bir olaydı.Tabi bu bir engel değil yama yapımcıları.Hemen bu eksikliği bir yama yaparak giderdiler.

Ayrıca bu yamayla birlikte oyuna birçok ek özellikte eklenmiş olacak.Oyunu güzelleştiren yamalardan biri olduğunu kesinlikle söylemeliyim.Ayrıca ptt 1. lig yamasıda yamanın içerisinde mevcut.Onun için ayrı bir yama indirmenize gerek kalmayacak.Ancak skidrow sürümlerden indirdiğiniz pes 2013 kullanıcıysanız bu yamayı indirmemenizi tavsiye ederim.Çünkü bir sorun çıkartabilir oyunla ilgili.Bu nedenle sorumluluk kabul etmiyoruz.PeS 2013 SpoR TOTO SüpeR LiG YamaSını nasıl kuacağınızı aşağıda kısaca belirttik.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

NASIL KURULUR

Eski ‘pesbox-server’ klasörünü silin.
‘v0.9 Installer.exe’ dosyasını kullanarak yamayı kurun ve PES 2013 kurulum yerinin doğru olduğundan emin olun.
‘PeSBoX Anatolia 2013 v0.9.53 Installer.exe’ dosyasını kullanarak yamayı kurun ve PES 2013 kurulum yerinin doğru olduğundan emin olun. v0.9 kurulu olmak zorunda önce onu kurun.
Kurulum bittikten sonra oyunun kurulu olduğu yerdeki ‘PeSBoX Anatolia 2013 Selector.exe’yi çalıştırın. Normal oyun için ‘Patch Mode’ butonunu, online oyun için ‘Online Mode’ butonunu kullanın.
Mod seçicinin çalışması için ‘Microsoft .NET Framework 4.0′ yüklü olmalıdır.
Windows Vista/7/8 kullanıcıları bütün exeleri yönetici olarak çalıştırın ya da UAC’yi kapatın.

PeS 2013 SpoR TOTO SüpeR LiG Yaması Indir : Tıkla Indir

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması indir'' Bu yazı; 29 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 2 yorumlu bir konudur.

2 yorum:

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!