PES 2013 Crack indir (Sorunsuz); http://goo.gl/GxFUP Program İndir | Oyun İndir

30 Nisan 2013 Salı

Football Manager 2012 Türkçe Yama İndir !



Football Manager 2012 için hazırlanan ve yaklaşık olarak %75 oranında bir Türkçeleştirme yapan FM 2012 Türkçe yama dil eklentisini yayınlıyoruz.

Binlerce futbol meraklısının bu yamayı beklediğini biliyoruz. Aşağıda yamanın tam kurulum detaylarını bulabileceksiniz. indireceğiniz FM 2012 türkçe yama dil eklentisi ile FM 2012 oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. FM 2012 TR yama dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

FM 2012 Türkçe Yama Kurulumu


  1. Yamayı kurmaya başlamadan önce FM 2012 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı FM 2012 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak FM 2012 Türkçe yama dil eklentisini C:/Program Files/Sega/Data/Languages klasörüne kurmalısınız.
  2. İndirdiğiniz Football Manager 2012 Türkçe Yama dosyasını winrar, winzip ya da 7 zip gibi bir programla açarak herhengi bir klasöre çıkarın. Klasör içerisindeki Engilish.Ltc dosyasını kopyalayın ve C:/Program Files/Sega/Data/Languages klasörü içerisine yapıştırın. Ekrana gelen değişim onay penceresinde evet seçeneğini seçerek dosya değiştirme işlemini onaylayın. Oyunu tekrar çalıştırın. Oyun Türkçe olarak açılacaktır.
  3. Eğer Football Manager 2012 Türkçe olarak açılmazsa cache klasörlerini silmeniz gerekecektir. Bu işlem için Öncelikle oyundan çıkarak programı tamamen kapatın ardından:
Windows 7 kullanıcıları : C:/Kullanıcılar Eğer İngilizce İse Users De Olabilir/Kullanıcı Adınız/App Data/Roaming/Sports İnteractive/Football Manager 2012/Cache klasörünü silin.

Windows Vista kullanıcıları : C:/Kullanıcılar Eğer İngilizce İse Users De Olabilir/Kullanıcı Adınız/App Data/Roaming/Sports İnteractive/Football Manager 2012/Cache klasörünü silin.

Windows XP kullanıcıları : C:/Kullanıcılar/Documents And Settings/Kullanıcı Adınız/Roaming/Sports İnteractive/Football Manager 2012/Cache klasörünü silin.

Şimdi oyunu tekrar başlatın

Rar Şifresi: TAMindirdik

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

TAMindirdik Hakkında
Full güncel program, serialkey, oyun, yazılım ve filmlerin paylaşıldığı blog sayfası.

''Football Manager 2012 Türkçe Yama İndir !'' Bu yazı; 30 Nisan 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 3 yorumlu bir konudur.

3 yorum:

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!